Salam dostlar! İnternetdə dolaşarkən tez-tez maraqlı layihələrə rast gəlirəm, amma həmişə sual yaranır
Salam dostlar! İnternetdə dolaşarkən tez-tez maraqlı layihələrə rast gəlirəm, amma həmişə sual yaranır – bura etibar etmək olarmı? Mənim üçün etimadın əsas göstəricisi saytın məlumat toplama siyasətinin şəffaflığı və istifadəçiyə verilən nəzarət imkanlarıdır. Azərbaycanda bu baxımdan fərqlənən platformalar varmı? Öz müşahidələrinizi bölüşsəniz, sizin üçün çox minnətdar olaram. Yeni ünvan axtarışındayam.
3 Views

Bəzən insan elə bir məkan tapır ki, ora daxil olanda zamanın necə keçdiyini hiss etmir. Mən bu gün məhz belə bir təcrübə yaşadım. İşlər bitdikdən sonra kompüteri açıb bir az gəzmək istədim. Adi saytlara baxdıqdan sonra təsadüfən yeni bir ünvana rast gəldim. Həmin ünvan idi. Bura daxil olan kimi hiss etdim ki, vaxt dayanıb. Bu platformanın hər bir detalı məni düşündürür, hər bir bölməsi maraqlandırır. Mən burada keçirdiyim saatlar ərzində özüm üçün çoxlu yeni imkanlar kəşf etdim. Bu sayt mənə bir daha göstərdi ki, keyfiyyətli məkan vaxt itkisi deyil, əksinə, vaxtın ən dəyərli yatırımıdır. Mən bu yatırımı etdim və peşman olmadım. Bu platforma artıq mənim həyatımın bir hissəsidir. Ona görə də bu kəşfimi bütün dostlarıma və tanışlarıma danışmaq istəyirəm.