top of page

Indian Knowledge Systems

Public·53 members

PokiliopersPokiliopers
Pokiliopers

Evdə axşam telefon və ya kompüterdən istifadə edərkən eyni tətbiqlərdən uzaqlaşıb fərqli bir internet seçimi sınamaq istəyirəm. Mənim üçün ayrıca proqram yükləmədən brauzerdən daxil olmaq, uzun təlimatlara ehtiyac qalmaması və istədiyim vaxt fasilə verə bilmək daha rahatdır. Azərbaycanda belə platformaları müqayisə edən zaman real istifadəçi təcrübələrindən başqa, mobil uyğunluq, texniki sabitlik, hesabın idarə olunması və şəxsi məlumatların qorunması baxımından hansı meyarları nəzərə almaq daha faydalıdır?

8 Views

Bu günlərdə axşamlar bir az daha çox boş vaxtım olur və bunu hər dəfə eyni qaydada keçirmək istəmirəm. Bir gün film izləyirəm, başqa gün musiqiyə qulaq asıram, bəzən isə sadəcə internetdə yeni səhifələrə baxıram. Bir neçə gün əvvəl belə gəzişərkən ünvanına rast gəldim. Səhifəyə daxil olub bir qədər məlumatları nəzərdən keçirdim və düşündüm ki, fərqli rəqəmsal məşğuliyyət axtaranların marağına səbəb ola bilər. Mən yeni bir platforma görəndə əvvəlcə onun haqqında məlumat toplayıram. Qaydaları oxumaq və şərtləri başa düşmək mənim üçün vacibdir. Bundan sonra artıq insan özü qərar verə bilər. Məncə, bir şeyi yalnız kiminsə tövsiyəsinə görə seçməkdənsə, əvvəlcə özün araşdırmaq daha yaxşıdır. Axı hər kəsin zövqü və istirahət tərzi fərqlidir. Ona görə bu linki sadəcə əlavə variant kimi paylaşmaq istəyirəm. Kiminsə axşam üçün yeni rəqəmsal seçim axtarışı varsa, özü nəzər sala bilər. Bəlkə də gözləmədiyi halda maraqlı bir variant tapacaq.

Members

• Alex HarrisonAlex Harrison
    Alex Harrison
  • ben bemer
    ben bemer
  • Jason Foden
    Jason Foden
  • Cikya Almera
    Cikya Almera
bottom of page